Norsk elsykkel
“Vi gjør bakkene flate
og motvind til unnavind”
“Vi gjør bakkene flate og motvind til unnavind“
meny
MENY
Bli forhandler nå!
Bli forhandler for to av de mest populære og lettsolgte el-sykkelmodellene i Norge.
Om elsykler
Økende antall begeistrede elsyklister
Lenge var sykkelkjøp i Norge synonymt med en offroad/ montainbike type tråsykkel. Uansett hva du skulle bruke sykkelen til var det varianter av offroad de solgte deg i sportsbutikkene. Elsykler hadde nesten ingen hørt om, og var heller ikke mulig å kjøpe. I dag er utvalget bedre med ulike typer sykler, også forskjellig typer elsykler.

Elsykling er moro
Nordmenns litt skeptiske holdning til elsykler er i dag snudd til et sterkt økende antall av begeistrede elsyklister. Folk har lagt merke til innovatørene som suser uanstrengt opp alle motbakker og blitt begeistret. Media har også informert om elsyklingens gleder og fordeler. Nordmenn har rett og slett forstått det samme som folk i resten av Europa - at elsykler er et raskt, praktisk, miljøvennlig, sunt og morsomt transportmiddel.

Elsyklisten er motbakkenes konge
Norge, et land "mellom bakkar og berg", er egentlig et perfekt land for elsykling. En elsykkel er konstruert for å overvinne motbakker og er det noe du merker første gang du trår i vei på en elsykkel så er det at du plutselig er blitt alle tunge motbakkers erobrer.

Miljøvennlig nytte og glede
En elsykkel er perfekt for:
  • Til og fra jobben sykling.
  • Levere/ hente barn.
  • Turer i skog og mark.
  • Butikkturer.
  • Besøke svigermor.
  • Mosjon og trening.
  • Bare ha det gøy!

Mosjon og trening får du selv om elmotoren hjelper til. En elsykkel er ingen moped, det er fortsatt en sykkel med pedaler som du må trå. Elmotoren gir en merkbar hjelpende kraft i motbakkene, men også på flatmark så lenge du selv trår pedalene. Med elsykkel får du en dramatisk økt rekkevidde sammenlignet med en konvensjonell tråsykkel. Du kan bruke elsykkelen overalt der en vanlig konvensjonell sykkel har lov og mulighet til å ferdes. Elsykkelen er dessuten svært miljøvennlig. Ingen avgasser og batteriet kan lades mange ganger før det må byttes. Wisper elsykler er markedsledende på batterikraft og rekkevidde/ effekt.
Hvorfor velge våre elsykler?
Kvalitet
Om du velger en Wisper eller en SmartMotion, vet du at du vil få en el-sykkel som er driftssikker og krever lite vedlikehold. Vi vektlegger kvalitet i hele produksjonskjeden.

Wisper er utviklet og designet i England og SmartMotion påNew Zealand, i nært samarbeid med oss. Vi tilbringer lang tid hvert år på de respektive fabrikkene i Kina, og vi diskuterer nærmest ukentlig forskjellige løsninger via Skype eller e-mail.

Bare kjente leverandører av komponenter blir brukt, som for eksempel Shimano, Tektro og Samsung.

Kvalitetskontrollen er svært grundig, med sjekkpunkter underveis på samlebåndet og en liste med ca. 100 sjekkpunkter som blir gjennomgått før syklene blir pakket. Hver eneste sykkel blir også prøvekjørt før pakking.

Hydrauliske skivebremser, motorer med kraftig dreiemoment og meget kraftige batterier er felles for begge våre sykkelmerker.

Alle våre sykler er EN15194 sertifisert.

Service
Våre forhandlere har god kompetanse på produktene, og vi understøtter dem med detaljkunnskap og ekspertise som vi har opparbeidet gjennom flere år i bransjen. Vårt nære forhold til fabrikker og merkeleverandører gjør at vi har direkte tilgang til eksperthjelp om det skulle være nødvendig.

Vi har delelager som omfatter alle modeller og merker vi importerer, og om vi ikke har deler på lager, skaffes disse i løpet av få dager.

Stabilitet
Boreios AS har importert elsykler siden 2007. Dette gir kunden en trygghet for stabilitet og kontinuitet, pålitelighet og ekspertise.

Store kunder har valgt sykler fra oss. Flere store kunder som Oslo, Drammen, Lier og Arendal kommune, Statens Vegvesen og NAV har valgt våre elsykler.
Boreios AS, Jerikoveien 18, 1067 Oslo
Tlf. 970 26 277