Norsk elsykkel
“Vi gjør bakkene flate
og motvind til unnavind”
“Vi gjør bakkene flate og motvind til unnavind“
meny
MENY
Bli forhandler nå!
Bli forhandler for to av de mest populære og lettsolgte el-sykkelmodellene i Norge.
Om elsykler
Utvikling
Antallet begeistrede el-syklister har eksplodert de siste to-tre årene Lenge var sykkelkjøp i Norge synonymt med en offroad/montainbike type tråsykkel. Uansett hva du skulle bruke sykkelen til var det varianter av offroad som ble tilbudt i sportsbutikkene. El-sykler hadde nesten ingen hørt om, og var heller ikke mulig å kjøpe i vanlige sportsbutikker. I dag er utvalget veldig stort med el-sykler for alle bruksområder.

Informasjon
Media har vært flinke til å informere om el-syklingens gleder og fordeler. Nordmenn har rett og slett forstått det samme som folk i resten av Europa - at el-sykler er et raskt, praktisk, miljøvennlig, sunt og morsomt transportmiddel.

Elsyklisten er motbakkenes konge
Norge, et land "mellom bakkar og berg", er egentlig et perfekt land for el-sykling. En el-sykkel er konstruert for å overvinne motbakker og er det noe du merker første gang du trår i vei på en el-sykkel så er det at du plutselig er blitt alle tunge motbakkers erobrer.

Miljøvennlig nytte og glede
En elsykkel er perfekt for:
  • Til og fra jobben sykling.
  • Levere/ hente barn.
  • Turer i skog og mark.
  • Butikkturer.
  • Besøke svigermor.
  • Mosjon og trening.
  • Bare ha det gøy!

Mosjon og trening får du selv om elmotoren hjelper til. En el-sykkel er ingen moped, det er fortsatt en sykkel med pedaler som du må trå. Elmotoren gir en merkbar hjelpende kraft i motbakkene, men også på flatmark så lenge du selv trår pedalene. Med el-sykkel får du en dramatisk økt rekkevidde sammenlignet med en konvensjonell tråsykkel. Du kan bruke el-sykkelen overalt der en vanlig konvensjonell sykkel har lov og mulighet til å ferdes. El-sykkelen er dessuten svært miljøvennlig. Ingen avgasser og batteriet kan lades mange ganger før det må byttes. Wisper og SmartMotion el-sykler er blant markedslederne på batterikraft og rekkevidde/effekt.
Hvorfor velge våre elsykler?
Kvalitet
Om du velger en Wisper eller en SmartMotion, vet du at du vil få en el-sykkel som er driftssikker og krever lite vedlikehold. Vi vektlegger kvalitet i hele produksjonskjeden.

Wisper er utviklet og designet i England og SmartMotion på New Zealand, i nært samarbeid med oss. Vi tilbringer lang tid hvert år på de respektive fabrikkene i Kina, og vi diskuterer nærmest ukentlig forskjellige løsninger via Skype eller e-mail.

Bare kjente leverandører av komponenter blir brukt, som for eksempel Shimano, Tektro og Samsung.

Kvalitetskontrollen er svært grundig, med sjekkpunkter underveis på samlebåndet og en liste med ca. 100 sjekkpunkter som blir gjennomgått før syklene blir pakket. Hver eneste sykkel blir også prøvekjørt før pakking.

Hydrauliske skivebremser, motorer med kraftig dreiemoment og meget kraftige batterier er felles for begge våre sykkelmerker.

Alle våre sykler er EN15194 sertifisert.

Service
Våre forhandlere har god kompetanse på produktene, og vi understøtter dem med detaljkunnskap og ekspertise som vi har opparbeidet gjennom mange år i bransjen. Vårt nære forhold til fabrikker og merkeleverandører gjør at vi har direkte tilgang til eksperthjelp om det skulle være nødvendig.

Vi har delelager som omfatter alle modeller og merker vi importerer, og om vi ikke har deler på lager, skaffes disse i løpet av få dager.

Stabilitet
Boreios AS har importert el-sykler siden 2007. Dette gir kunden en trygghet for stabilitet og kontinuitet, pålitelighet og ekspertise.

Store kunder har valgt sykler fra oss. Flere store kunder som Oslo, Drammen, Lier og Arendal kommune, Statens Vegvesen og NAV har våre el-sykler i sykkelparken sin.
Boreios AS, Jerikoveien 18, 1067 Oslo
Tlf. 970 26 277 | Aktuelt